RECOMANDARI SI PRECIZARI CU PRIVIRE LA LEGILE OFERITE ANTERIOR SPRE CUNOASTERE COLECTIVA

               Am considerat necesar sa public actele juridice cele mai importante care ne guverneaza existenta, actele care reglementeaza   raporturile juridice intre persoane, intre persoane si institutiile statelor, cat si cele  dintre state.
                  Sunt actele juridice care implica recunoasterea si aplicarea efectiva a drepturilor omului. 

             Ele au rolul de a realiza o uniune  cat mai stransa intre cetatenii carora li se adreseaza si pe care ii deservesc in apararea si dezvoltarea libertatilor fundamentale ale rasei umane.

           Acestea reprezinta patrimoniul comun de idealuri si de traditii politice ale oamenilor care s-au angajat in respectarea acestui summum legislativ.

          Astfel, atat cetatenii lumii, cat si cei europeni, parti semnatare ai actelor juridice respective isi manifesta atasamentul total fata de cele mai importante valori pe care le poate da umanitatea. Respectiva legislatie  garanteaza respectarea celor mai importante drepturi si libertati, avand ca obiect edictarea unor acte juridice clare si uniforme.
         De aceea pentru binele tuturor este necesara cunoasterea si respectarea tuturor legilor care ne guverneaza vietile, tocmai pentru a nu mai  exista si a nu mai fi permise derapajele existente in anumite entitati statale cunoscute si  recunoscute.

         Va invit la cunoastere !
        Va multumesc pentru intelegere 
            

Comentarii