PAREREA JURNALISTEI ONDINE GHERGUT

       Aveti mai jos sustinerile distinsei jurnaliste Ondine Ghergut, una dintre jurnalistele de elita ale acestei tari si cu care in parte sunt de acord.
       SI DIN ACEST MOTIV anterior am postat  AVOCATUL (unei parti a ) POPORULUI
      In mod evident drepturile omului nu pot fi contestate de nimeni, dar in situatiile in care unii isi sustin alegatiile folosindu-se de acestea sau sustin, de fapt cauzele altora, imbracandu-le in aceste prevederi, situatia este sau macar, pare a fi destul de grava.
     Sustin fara rezerve Carta drepturilor  omului in totalitatea  prevederilor sale si aceasta sustinere nu poate da nastere unor interpretari rau voitoare. Aceasta nu inseamna ca voi fi de acord cu anumite manipulari care pot decurge din acestea, pentru ca orice prevedere legala justa, folosita cu eventuala rea  credinta poate da nast ere la probleme deosebite care, la randul lor,  pot crea reale daune
    Pana la urma discutam despre o parere personala, vreau sa cred eu, formulata cu buna credinta, neconsiderandu-ma a fi detinatorul adevarului absolut.



           

sursa :Facebook

https://www.facebook.com/ondine.ghergut.3

Trăieşte în București





Urmărită de 12.587 de persoane


 Facebook © 2020

Ondine Ghergut

4h · 

" Renate WEBER vrea să mai ucidă niște oameni? Nu-i ajung cei pe care i-a ucis deja împreună cu judecătorii CCR  când a atacat prima dată Legea carantinării?! 

Căpușa asta a atacat la CCR, din nou, Legea carantinării, după ce a fost votată de Parlament. I se pare ei că suspecții și bolnavii asimptomatici au prea puține drepturi. A fost bine când mii de infectați au fost lăsați pe străzi ca să îmbolnăvească alte mii?!

Individa asta trebuie oprită cumva, nu e Avocata Poporului, e, cum am mai spus, UCIGAȘĂ! Ei și judecătorilor CCR trebuie să le "mulțumim" pentru miile de oameni contaminați cu SARS COV 2 și sutele de uciși! "


Comentarii