" DIN COADA DE CAINE " SE POATE FACE "SITA DE MATASE " ?

                Comportamentul primitiv,  adesea pastrand reminescente ale unor mahalale din locurilor de pe unde provin, anumitor persoane, de fapt,  le tradeaza originile si mai ales, educatia precara.
                Topenia care iese prin toti porii unor astfel de personaje de joasa factura, candva cititoare de promptere sau foste "unelte" ale unor moguli de presa,  nasite de neamuri proaste aidoma cu ele este  mai mult decat  evidenta, iar reactiile le sunt pe masura :

             sursa:"newsweek.ro
             
https://newsweek.ro/

            ... despre acordul PNL-USR-PLUS: 
            "O tranzacție murdară. Au jucat păcănele noaptea la guvern”
    
                Persoanele cu un grad redus de inteligenta nu stiu sa accepte progresul si competitia. Ele  mai ales, nu stiu sa piarda lupte deoarce in existenta reala nu au fost altceva, decat ce au decis altii sa fie: unelte de partid !
                
                Intr-un  mod propriu, tot timpul se lanseaza in ce stiu mai bine, in balacareli ce se doresc a fi "justitiare".
               Una dintre acestea :
                   sursa:newswek.ro
                   https://newsweek.ro/

                "În sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegațiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici - din ce în ce mai puțini -, au fost chemați politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în București! Să ținem cu toții minte această fotografie! În ea este și un anume domn Vlad, relaxat, pentru că și-a negociat postul de viceprimar al Capitalei, responsabil cu domeniile sănătate și social! Adică lupul paznic la oi!"
                Pe aceasta persoana o deranjeaza cumplit diferenta de cultura si de abordare,  ca si rezultatele anterioare, ca ministru al sanatatii ale unui candidat la functia de viceprimar 
               Este adevarat, nu are iesirile grobiene din decor ale subalternului domniei sale, aflat  acum in functie.
               Astfel de "personulitati" nu au putut si nu vor putea niciodata sa faca dovada unor contributii PROPRII in  activitatea lor cotidiana sau in proiectele despre care afirma ca le-ar apartine. 
               Oamenii acestia  nu pot fi decat proiectarea ideilor si ordinelor  altora ,de fapt, ei sunt mostre demodate ale unor vremuri apuse.
               Aerul tare al unor eventuale schimbari, chiar deranjeaza ,si mai sus, avem dovada reactiilor unui un astfel de "deranj" : una dintre acestea ar fi ... "calcatul in strachini" !
               
                   Proverb popular moldovenesc :
              "Din coada de cane, nu si poati fase sata di matasi"

             N.B.
             Orice asemanare cu alte situatii poate fi, intamplatoare

Comentarii