COTIDIENE

                                          -  1   -

                  Se pare ca nesimtirea unor fosti condamnati,  nu are limite.
                  Un fost mogul, alaturi de alt fost arestat arhicunoscut, care a facut si el obiectul comentariilor unei bune parti a presei au incercat sa isi impuna un numar mare de membri ai partiduletului pe  care l-au constituit pentru a intra in alianta cu PSD la alegerile locale.
                 Rusinea a decedat.
                Nicio  opreliste pentru oamenii de aceasta tipologie greu de etichetat pentru a iesi in fata si pentru a incerca  participarea la impartirea cascavalului.
                 Sa speram ca refuzul initial al pesedeului de a accepta astfel de "incuscreli" nocive va tine si ca personajele de odioasa amintire - la care ma refeream - vor ramane pe margine, spre binele unei parti a romanilor.

                                        -   2   -

                  In urma unui conflict care face obiectul unor comentarii de presa,  seful unui clan mafiot cunoscut din Bucuresti ar fi fost ucis de rivali.
                  Ca de obicei, in astfel de cazuri, fiind vorba si despre rromi implicati au avut loc priveghiuiri si au fost pastrate alte obiceiuri si ritualuri ale locului de catre  o mare multime de persoane care nu au pastrat niciun fel de reguli pe timp de pandemie, aratandu-ni-se intr-un fel, cum ca normalul este de fapt, anormal

                 Toate cele petrecute  cu ocazia mentionata au necesitat un numar sporit de forte de ordine pentru a fi potolit elanul infractional al participantilor, cand exista posibilitatea opririi sau  interzicerii manifestarii  in acea forma si a luarii de indata a masurilor conforme cu legea.
                Pe banii cui ? 
                Totul se putea rezolva - se spune - repede si eficient in alt mod, nu in felul acesta care poate da nastere la interpretari de genul " pentru unii muma, pentru altii...  "

                                                   -   3   -

                Avand in vedere extinderea pandemiei, lipsa acuta de medici si mai ales de specialisti in virusologie, se pare ca o vina serioasa ar apartine Ministerului Sanatatii care ar fi amanat desfasurarea examenelor unor categorii de  medici pentru luna septembrie a.c.

                De ce normalitatea trebuie sa fie atat de departe ?


       


               

Comentarii