CHIPUL DISPERARII !

           Disperarea si lipsa de inteligenta ii face pe unii oameni sa ia hotarari aiurea, sa se faca de ras, sa vorbeasca aiurea, sa dea in stamba, cum se mai spune in popor.

         Intr-o astfel de situatie se afla =se pare- si primarul general al capitalei, care si-a prezentat, in vederea alegerilor  propunerile pentru viitorii consilieri municipali.
        Cu mici exceptii, "care mai de  care" cu probleme de imagine, unul dintre acestia, fiind chiar cercetat penal pentru aducerea minerilor la Bucuresti.
        De la fosti militieni, la fosti securisti, majoritatea acestora sunt cel putin persoane controversate, de fapt alese pe criteriul unei oarecari popularitati intr-un anumit areal al alegatorilor pesedisti.

        In mentalitatea dsale, calculul pare  sa fi fost unul  usor penibil...ceva de genul, raportat de segmentul alegatorilor carora i se adreseaza.               

       Probabil in mintea sa, se afla o masa de manevra, cu anumite limite culturale si probabil intelectuale, usor de manipulat, numita de unii "prostime"

      Acest mod de gandire, pana la urma pare a -i jigni cam  pe toti votantii dsale, pentru ca este anormal sa credem ca bucurestenii sau masa de sustinatori ai respectivului candidat sunt astfel cum crede candidatul.
      Ce dovedeste acest gen de gandire : 
      -o  mentalitate incremenita intr-un anume trecut vetust, al fostului partid unic, de fapt, cea care ghideaza si partidul sau.

     -o frica si o disperare manifesta ca va pierde alegerile, avand in vedere si trendul descendent, ca si parerea unei  majoritati  de votanti despre partidul din care face parte aceasta.

     -pierderea sufragiilor tineretului si a ale intelectualitatii si ca sa fim la obiect, se pare ca aceste segmente au fost si mai mult deamagite, prin propunerile de consilieri la care a ajuns candidata.

    -numarul mare de nemultumiti si, probabil de nehotarati.
      Acestea ar fi numai cateva dintre motivele de disperare ale unui candidat, care nu s-a facut cunoscut in cursul amndatului sau decat prin decizii eronate si prin "gura mare"

     Intr-o modernitate, daca o dorim,  ca sa o putem si accesa, mahalaua nu isi are locul.
     Sa facem ce trebuie pentru a ne fi mai bine !
                         

Comentarii