SE PARE CA SUNT PROBLEME LA SPITALUL MATEI BALS




"În sfârșit, am primit și verificat!
Cum v-am promis, o sa va redau integral memoriul unui doctor, IOBAG pe moșia lui Adrian STREINU-CERCEL
Citiți și vedeți unde s-au dus banii alocați pentru ATI și tratarea COVID și de ce ne-au murit atât de mulți pacienți, raportat la numărul de bolnavi depistați pozitiv, în comparație cu Ungaria, Germania etc!
Teroare, hoție la Institutul de Infecțioase Balș din Capitală, ACAPARAT de mulți ani, prea mulți, de dr CERCEL !
L. E. :
Mai exista un memoriu al unui grup de medici din ATI de la Balș, în care se dau GRAFICE cu  modul în care CERCEL (și-a) a distribuit peste 14 milioane de euro din  16,5 milioane de euro, finanțare, primită pe mână, în calitatea sa de șef peste programul național anti-Covid, pentru ATI. Dețin și aceste pagini.
In memoriu se arata clar ca CERCEL si-a alocat pentru bolnavii săi din ATI de la Balș uriașă suma de 80.000 de lei pe bolnav, în timp ce la Institutul de Infecțioase Timișoara a distribuit doar circa 8.000 lei pe bolnav ATI, adică de 10 ori mai puțin, deși indicele de performanță la Timișoara e mai mare decât la Institutul Balș din Capitală (Spitalele sunt cotate după indicele de performanță)"
      Este un fragment din postarea reputatei jurnaliste ONDINE GHERGUT aplicata pe Facebook, avand atasat la aceasta si acte.
      Aveti mai sus linkul pentru a accesa dvs, in integralitate cele scrise de dna. Ghergut si pentru a va face idee despre situatia prezentata de distinsa jurnalista.
      Neavand mai multe surse  de verificat nu imi permit sa fac discutii pe fondul acestui subiect, dar totusi cred ca reputata ziarista, nu l-ar ataca fara motiv pe directorul Spitalului Matei Bals, mai ales, ca in timp, am citit numeroase articole scrise de dna. Ghergut ,care faceau dovada unei deosebite deontologii profesionale

Comentarii