" ADEVARUL "UNORA

   Sursa : Comisarul.ro 02.07.2020       
Scriam despre minciuna, manipulare si despre propaganda de partid, de multe ori, ultima inglobandu-le si pe primele doua.
        De data aceasta, un partid cu majoritate, cunoscut, care a  negat si neaga in mod constant sau bagatelizeaza pandemia de Coronavirus, a fost contrazis de o realitate sumbra si deosebit de dureroasa
        Unul din membri sai importanti, fost primar al comunei Baluseni, jud.Botosani a incetat din viata diagnosticat cu acest inspaimantator virus.
        Este vorba despre dl.Neculai Stratulat, care pana in 2008 a ocupat si functia de director al Bancii Agricole.
        Condoleante familiei indurerate !
        In toata aceasta perioada, o persoana, membra a aceluiasi partid, "intitulata" consultant de imagine pentru barbati, dl.Cezar Ionescu a continuat activitatea sa propagandistica de negare a unei realitati dureroase si evidente.
       "Caile domnului ",se pare ca la aceasta formatiune politica sunt incurcate rau si de aceea, nu se poate sa nu remarcam  consecventa cu care, indiferent de situatie, este sustinuta de propaganda de partid aceasta ipoteza lipsita de fundament stiintific.
         Probabil ca astfel de sustineri nefondate s-ar putea sa continue ad absurdum  pana la atingerea unui anumit "plafon" de infectati si de decese sau vor merge si mai departe indiferent  de situatie pe baza unui scenariu prestabilit.
         Scria Oliver Wendell Holmes, fost magistrat al Curtii Supreme de Justitie a  SUA
  din 1902 pana in 1932 :

        "Pacatul are multe unelte, dar minciuna este manerul care se potriveste la toate"   
              Asa o fi ?   

Comentarii