VANZOLEALA UNOR " nimeni "

                           

Am ajuns- cu a cata repetitie oare ?- in momentul in care unii  se sparg in figuri pentru a demonstra  cat sunt de " Nimeni"
Posturi de televiziune, site-uri cu multi "nimeni", impotriva tuturor.Injura si isi fac datoria scuipand ideile propagandistice ale altora. Doar celea care le sunt pe plac  sau le sunt impuse prin sarcina de partid
Apare cate un "nimeni" sau cate o "nimeni" si isi arunca cu naduf supararea impotriva altora care  nu gandesc la fel ca ei sau ca partidul care i-a pus sa faca balacareala si se pun pe mancat rahat, "grupa mare."
Sunt acei nimeni “nimeni” care  cred ca au ajuns tari si mari si o pun, asa de un “majorat intelectual incipient”, fac scandal si mistouri, mai pun o "manea telectuala", arata ca au crescut in inaltime si ca le -au iesit pectoralii mai in fata sau ca ar avea, eventual nevoie de un numar mai mare la sutien
Daca vor sa isi “bazeze” palavrageala discuta despre rudele lor "luptatoare" in 89, despre drepturi si obligatii, dar numai ale altora fata de ei, despre "patriotism" asa cum il pot ei pricepe, in gama lor aparte, cu IQ -ul ceva peste  zero.
In timpul liber, unii se ocupa cu vrajeala politica sau cu diferite forme de suteala, mai mult sau mai putin "organizate" sau "organizationale"
La capitolu’ “suteala” nu am cazut de ani de pe primele locuri, la vrajeala, pretul rahatului ,de multi ani a ramas constant.
Nesimtirea este la ea acasa, iar mama lui “Covid” este mereu insarcinata, pentru ca este in calduri si  pentru ca "prostimea" a cam scapat-o din lant.
Ma gandeam care ar fi deosebirea dintre desteptaciunea atipica si inteligenta asimptomatica !
S-ar putea sa conferentieze  pe tema asta unii sau altii, iar  "emancipatii "  sa ne explice  cu un sictir didacticist despre statul de drept in stang si despre libertatile cetatenesti, in "viziune eliberatoare".
Toata lumea se da in stamba pe limba ei, toti se cearta cu toti, invrajbiti de  aceiasi "nimeni " pentru a-si demonstra dreptatea iluzorie.
Ne indreptam, de fapt, spre nicaieri, calauziti de "nimeni" si uite asa rahatul ajunge imparat, pentru ca este ruda cu "nimeni"
 Daca se intampla sa se "potriveasca" ceva cu realitatea... ei sunt de vina... doar ei !

Comentarii