SCOLITI SA AIBA DREPTATE CU ORICE CHIP

      Statisticile arata ca pandemia ia din nou amploare.
      Vin niste persoane de diferite meserii si sexe, care nu fac altceva decat sa nege o evidenta demonstrata statistic.
      Fiecare este liber sa faca orice doreste cu viata  sa. Nimeni nu are dreptul sa conteste acest drept,  indiferent cine este "liberul cugetator".
      Toate aceste persoane au in comun anume probleme :
          1/ dorinta de a sfida boala sau de a nu crede in existenta sa
          2/ eventual, dorinta de " a pleca dintre noi "
      Poate unii chiar se cred imuni. Este si asta un "drept" .
      Pe langa primii enumerati, mai este o categorie, as zice eu, " speciala " pentru care am si folosit aceasta culoare a scriiturii
      Ma refer la persoanele "scolite" ori manipulate de "antene", "R"-uri sau de trandafiriul majoritar.
      " Gica contra" de diferite tipologii, unii cu variate probleme de comportament ori mentalitate, printre care si intoleranta de a permite altora sa aiba dreptate.
        Ei sunt cei care tin monologuri, si care nu accepta sa fie contrazisi, cei care tin mereu sa aiba dreptate ori folosesc un anume sort de " misto " de tip golanesc-rustic. Cel mai facil le este sa repete in nestire doar argumentele  predate de "invatatorii" lor,  de fapt, de cei care le stapanesc creierele, usor" penetrabile "
        Majoritatea au un vechi si cimentat exercitiu al obedientei fata de sefi si de putere  si al urii fata de " capitalisti, de ",corporatisti  si fata de nou. Atitudinea lor  si comportamentul aduc cu un pios omagiu fostului lider cismar si/sau mogulilor condamnati ai televiziunilor lor preferate.
         Din nefericire, aceasta este tot o parte dintre noi, partea care dorim sa se schimbe si sa ajute la schimbarea de care avem atata nevoie, partea care, la randul sau, are nevoie de o "revolutie tumultuasa" in propriile mentalitati




         

Comentarii