PROSTITUTIA LEGALIZATA ( interzis minorilor pentru ca ei au dreptul, inca, daca mai pot, sa viseze)


         Fauna prostitutiei este una dintre cele mai diversificate 
         Prostitutia, in sine scoate mereu  in evidenta, prostitutia politica.Sub diferite imbracaminti sau stindarde, avand o gama variata de " matroni" , ea este astazi mai ardenta decat oricand, avand deasupra sa, mereu acelasi  calauzitor felinar rosu.
         Totul se vinde si se cumpara, pe fata, prin spate, prin orice orificiu, gang sau in dosul usilor inchise. Se etaleaza marfa, sumele si interesele, iar tot felul de misiti vin si fac jocurile, in numele intereselor de partid si a dorintei de evolutie partinica, sociala sau economica in galantarele politice.
Se mai pune de-o alianta, de-o fuziune, de-o absorbtie, de un vot comun sau de o " daramare " .
          Pestii mari, iau prostituatele mai mici si le plaseaza in teren, functie de interesele si de telurile etalate pe taraba politica. Le subordoneaza " matronilor de partid " pentru a-i deservi vremelnic, uneori la preturi destul de mici sau pentru o imagine mai buna, alteori, cu acces, mai mare sau mai mic la " cascavalul " aflat in disputa.
          Dragostea de parada, imbratisarile, strangerile de maini, injuraturile sfichiuite printre dinti, tradarile cu zambetul pe buze sau violente, doar de fatada fac parte din jocul de scena, trazactionat la sange de " negustori " de multe ori verosi sau  de catre unii, aflati in pragul disperarii.
          Este un domeniu notoriu, disputat mereu intr-un decor de un gris murdar, in semintuneric sau sub o iluminare slaba permisiva pentru tot felul de giumbuslucuri
          Este murdaria care impresoara multe existente, cea care arunca in urma "fetele  vechi si uzate" in raporturi anterioare, nefolositoare sau cea care creaza existente efemere de "barbati potenti", de cele mai multe ori, bazate pe influenta traficata, pe frauda sau pe tot feluri de doluri.
          Unii -si cam mereu aceiasi - profita, altii sunt vanduti si cumparati de mai multe ori.
           Fiecare are pretul sau pentru ca prostitutia si actorii ei se comercializeaza
 
"ALEGORIE"
          
         
          
         
         

Comentarii