CARE SUNT COSTURILE UNEI RECUNOASTERI ...

https://draft.blogger.com/blog/post/edit/8298149689790013465/4063308518935722857

      Cand spune coalitia majoritara din legislativ adevarul, nu stie nimeni niciodata.
      Minciuna si manipularea fac parte din menu.
      Iesirea la rampa a liderului ALDE, C.P. Tarriceanu, care mai nou solicita rituos ca armata sa iasa pe strada sa imparta masti populatiei, nu face altceva decat sa demonstreze un pericol existent, vazut  si constatat de oamenii normali si  sustinut cu argumente stiintifice, dar care pana acum  a fost ignorat si negat cu vehementa, din motive pur propagandistice de cei trei conducatori ai PSD-ului, ALDE si Pro Romania.
        Domnilor, nu mai puteti sa  continuati cu sustinerile dvs. propagandistice desantate.
        V-ati facut de ras lamentabil in fata populatiei in  sustinerea dorintei dvs neargumentate de a fi "Gica contra" si in frica dvs. endemica de a nu se acutiza deficitul financiar existent, datorita unei guvernari iresponsabile a coalitiei pe care o formati.
       Domnilor, sanatatea poporului acesta, pe care pretindeti ca il serviti este o problema de siguranta nationala pe care ati omis-o din motive pur populist-propagandistice si pentru o teama care va roade profund, cea a pierderii sprijinului popular la un eventual vot.
         Dvs. pana acum ati militat fatis pentru nerespectarea niciunei reguli, incepand de la tribuna palamentara si  terminand cu interventii ironice prin diferite medii de presa.
        Minimalizarea, bagatelizarea sanatatii nationale va avea probabil, consecinte pe mai multe planuri: cel al sanatatii publice-si asa deteriorate - cel al credibilitatii dvs si a formatiunilor pe care le reprezentati, cel al imaginii dvs si nu in ultimul rand, in numarul de voturi.
         Acum, macar in "ceas tarziu", cand realitatea a invins "vrajeala propagandistica"  asezati-va la masa tratativelor, cu guvernantii, pentru ca executivul si legislativul, impreuna sa stabileasca si sa legifereze cat mai urgent directii clare ale luptei antipandemice  ce urmeaza si pentru elaborarea unei strategii nationale pentru sanatate.
          Nimeni nu este mai preusus de lege si de poporul roman !
 N.B.
          Culmea parsiveniei si a manipularii la Ciolacu:
          Actuala guvernare este de vina de cresterea numarului la infestati.
          Ei sunt chiar "vinovati" ca tu  si "gasca" minimalizati, batjocoriti regulile si ati instigat permanent la nerespectarea lor.
           Astazi = 388 infestati
           
         


    

Comentarii